Working Holiday

Working Holiday

Working Holiday Visum Australië
Het Working Holiday visum van Australië staat open voor jongeren van 18 t/m 30 jaar van bijna elke Europese nationaliteit. Dit is de ideale manier om een visum te krijgen om stage te lopen of tijdelijk te werken in Australië, maar ook zeer geschikt voor jongeren die gewoon langere tijd op vakantie willen. Omdat een toeristenvisum maar 3 maanden toegang verleent tot Australië en er niet mee gewerkt mag worden, is een Working Holiday visum erg populair onder backpackers. Zij kunnen dan een jaar in Australië verblijven met de mogelijkheid om legaal te werken waar en wanneer zij dat willen.

Er is geen quotum voor het Working Holiday programma van Australië en het aanvragen kan online in ongeveer een half uur. U kunt zelf de aanvraag doen, maar als u het liever uit handen geeft kunnen wij de aanvraag natuurijk ook voor u doen. Neem in dat geval contact met ons op.

Photo of Paul Hiltemann

Paul Hiltemann

Paul Hiltemann is een van de meest ervaren emigratieconsulenten van Nederland. Hij heeft jarenlang gewerkt als immigration officer op de Canadese Ambassade in Den Haag en heeft daarna in 1997 Emigratie Adviesbureau Hiltemann (EAH) opgericht om particulieren en bedrijven te begeleiden bij visumaanvragen, niet alleen voor Canada, maar ook voor Australië en Nieuw-Zeeland. EAH werkt nauw samen met een netwerk van licensed consultants en advocaten die erkend worden door de immigratieoverheden van die landen waardoor hij ook hulp kan bieden met het regelen van visa voor vele andere landen, waaronder de Verenigde Staten, China en Taiwan.