Australië

Australië

Particulieren
Australië is een populair vakantie- en emigratie land voor Europeanen en staat open voor emigranten uit de hele wereld. Behalve uitgebreide mogelijkheden voor gezinsvorming en gezinshereniging voert Australië ook een structureel en overzichtelijk aanmoedigingsbeleid voor kennismigranten. Emigreren naar Australië kan dus via verschillende wegen.

Wilt u nog niet permanent emigreren, maar wel een proefje krijgen van hoe het is om te wonen en werken in Australië? En bent u 18 t/m 30 jaar oud? Dan is het Working Holiday Program de ideale manier om een visum te krijgen waarmee u een jaar lang kunt werken of stage lopen in Australië. Ook geschikt voor jongeren die gewoon op vakantie willen met de mogelijkheid om legaal te werken als en wanneer zij dat willen.

Wilt u gewoon op vakantie? Dan heeft u een toeristenvisum nodig. Er zijn twee soorten toeristenvisums, en welke u het beste kunt aanvragen hangt af van uw nationaliteit. Met beide visums mag u maximaal 3 maanden in Australië verblijven. Ook hiermee kunnen wij u helpen.

Kijk hieronder voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Bedrijven
Waar het vaak moeilijk kan zijn voor particulieren om zomaar een werkvergunning te krijgen, omdat bescherming van de arbeidsmarkt betekent dat staatsburgers en permanente inwoners van een land voorrang krijgen boven "buitenlanders", zijn er wel speciale faciliteiten ter bevordering van internationaal zaken doen. Wilt u personeel uitzenden naar Australië? Kijk dan hieronder voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Photo of Paul Hiltemann

Paul Hiltemann

Paul Hiltemann is een van de meest ervaren emigratieconsulenten van Nederland. Hij heeft jarenlang gewerkt als immigration officer op de Canadese Ambassade in Den Haag en heeft daarna in 1997 Emigratie Adviesbureau Hiltemann (EAH) opgericht om particulieren en bedrijven te begeleiden bij visumaanvragen, niet alleen voor Canada, maar ook voor Australië en Nieuw-Zeeland. EAH werkt nauw samen met een netwerk van licensed consultants en advocaten die erkend worden door de immigratieoverheden van die landen waardoor hij ook hulp kan bieden met het regelen van visa voor vele andere landen, waaronder de Verenigde Staten, China en Taiwan.