China & Taiwan

China & Taiwan

China
Nederlanders die een visum nodig hebben voor China moeten hiervoor een aanvraag indienen op het Chinese Visa Application Service Center (CVASC) in Den Haag. U vindt hierover meer informatie op de officiële website van het CVASC. In de meeste gevallen kan de visumaanvraag niet online worden gedaan en moet men het papierwerk ter plekke afleveren bij het CVASC. Wilt u hulp bij het aanvragen van het visum? Of woont u niet in de buurt van Den Haag en wilt u de aanvraag liever niet zelf indienen, bijvoorbeeld omdat u geen tijd heeft of niet helemaal naar Den Haag wilt reizen? Wij kunnen u helpen met de aanvraag, en vanwege de ligging van EAH vlak bij Den Haag, kunnen wij de aanvraag ook voor u indienen. Zo hoeft u niet zelf naar Den Haag.

Taiwan
Nederlanders die een visum nodig hebben voor Taiwan moeten hun aanvraag indienen op het consulaat van Taiwan, het Taipei Representative Office in the Netherlands, in Den Haag. U vindt hierover meer informatie op de officiële website van het consulaat. In de meeste gevallen kan de visumaanvraag niet online worden gedaan en moet het papierwerk afgeleverd worden op het consulaat. Wilt u hulp bij het aanvragen van het visum? Of woont u niet in de buurt van Den Haag en wilt u de aanvraag liever niet zelf indienen, bijvoorbeeld omdat u geen tijd heeft of niet helemaal naar Den Haag wilt reizen? Wij kunnen u helpen met de aanvraag en deze voor u indienen. Zo hoeft u niet zelf naar Den Haag.

Corporate visums en andere werkvisums
Voor corporate visums en werkvisums voor zowel China als Taiwan werken wij samen met een aantal ervaren bedrijven. Mocht u meer willen weten over deze visums en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Photo of Paul Hiltemann

Paul Hiltemann

Paul Hiltemann is een van de meest ervaren emigratieconsulenten van Nederland. Hij heeft jarenlang gewerkt als immigration officer op de Canadese Ambassade in Den Haag en heeft daarna in 1997 Emigratie Adviesbureau Hiltemann (EAH) opgericht om particulieren en bedrijven te begeleiden bij visumaanvragen, niet alleen voor Canada, maar ook voor Australië en Nieuw-Zeeland. EAH werkt nauw samen met een netwerk van licensed consultants en advocaten die erkend worden door de immigratieoverheden van die landen waardoor hij ook hulp kan bieden met het regelen van visa voor vele andere landen, waaronder de Verenigde Staten, China en Taiwan.