Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Particulieren
Nieuw-Zeeland is vooral vanwege haar prachtige natuur al lange tijd een populaire vakantie- en emigratie bestemming voor Europeanen. Behalve mogelijkheden voor gezinsvorming en gezinshereniging voert Nieuw-Zeeland ook een structureel en overzichtelijk beleid voor kennismigranten. Emigreren naar Nieuw-Zeeland kan dus via verschillende wegen.

Wilt u nog niet permanent emigreren, maar wel een proefje krijgen van hoe het is om te wonen en werken in Nieuw-Zeeland? En bent u 18 t/m 30 jaar oud? Dan is het Working Holiday Program de ideale manier om een visum te krijgen waarmee u een jaar lang kunt werken of stage lopen. Ook geschikt voor jongeren die gewoon op vakantie willen met de mogelijkheid om legaal te werken als en wanneer zij dat willen.

Wilt u gewoon op vakantie? Dan heeft u vanaf 1 oktober 2019 een toeristenvisum nodig. Daarmee mag u 3 maanden in Nieuw-Zeeland verblijven. Ook hiermee kunnen wij u helpen.

Kijk hieronder voor meer informatie.

Bedrijven
Waar het vaak moeilijk kan zijn voor particulieren om zomaar een werkvisum te krijgen, omdat bescherming van de arbeidsmarkt betekent dat staatsburgers en permanente inwoners in veel gevallen voorrang krijgen boven "buitenlanders", zijn er wel speciale faciliteiten ter bevordering van internationaal zaken doen. Wilt u personeel uitzenden naar Nieuw-Zeeland? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Photo of Paul Hiltemann

Paul Hiltemann

Paul Hiltemann is een van de meest ervaren emigratieconsulenten van Nederland. Hij heeft jarenlang gewerkt als immigration officer op de Canadese Ambassade in Den Haag en heeft daarna in 1997 Emigratie Adviesbureau Hiltemann (EAH) opgericht om particulieren en bedrijven te begeleiden bij visumaanvragen, niet alleen voor Canada, maar ook voor Australiƫ en Nieuw-Zeeland. EAH werkt nauw samen met een netwerk van licensed consultants en advocaten die erkend worden door de immigratieoverheden van die landen waardoor hij ook hulp kan bieden met het regelen van visa voor vele andere landen, waaronder de Verenigde Staten, China en Taiwan.