Working Holiday

Working Holiday

Working Holiday Visum Nieuw-Zeeland
Het Working Holiday visum van Nieuw-Zeeland staat open voor jongeren van 18 t/m 30 jaar van bijna elke Europese nationaliteit. Dit is de ideale manier om een visum te krijgen om stage te lopen of tijdelijk te werken in Nieuw-Zeeland, maar ook zeer geschikt voor jongeren die gewoon langere tijd op vakantie willen. Omdat een toeristenvisum maar 3 maanden toegang verleent tot Nieuw-Zeeland en er niet mee gewerkt mag worden, is een Working Holiday visum erg populair onder jongeren die er een jaartje tussenuit willen. Zij kunnen dan een jaar in Nieuw-Zeeland verblijven met de mogelijkheid om legaal te werken als, waar en wanneer zij dat willen.

Er is geen quotum voor het Working Holiday programma van Nieuw-Zeeland en het aanvragen kan online. U kunt zelf de aanvraag doen, maar als u het liever uit handen geeft, neem dan contact op met ons partnerbedrijf VisaVersa.

Photo of Paul Hiltemann

Paul Hiltemann

Paul Hiltemann is een van de meest ervaren emigratieconsulenten van Nederland. Hij heeft jarenlang gewerkt als immigration officer op de Canadese Ambassade in Den Haag en heeft daarna in 1997 Emigratie Adviesbureau Hiltemann (EAH) opgericht om particulieren en bedrijven te begeleiden bij visumaanvragen, niet alleen voor Canada, maar ook voor Australiƫ en Nieuw-Zeeland. EAH werkt nauw samen met een netwerk van licensed consultants en advocaten die erkend worden door de immigratieoverheden van die landen waardoor hij ook hulp kan bieden met het regelen van visa voor vele andere landen, waaronder de Verenigde Staten, China en Taiwan.