Personeel uitzenden

Personeel uitzenden

Visum nodig of niet?
Voor een aantal gevallen van zakendoen in Canada is een werkvisum niet nodig, bijvoorbeeld voor het bijwonen van besprekingen en congressen of voor de supervisie van bepaalde werkzaamheden. Kijk hier op de website van de Canadese overheid of uzelf of de werknemers die u wilt uitzenden naar Canada een werkvisum nodig hebben. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkvisums voor intra-company transfers
Een werkvisum voor het uitzenden van personeel voor een project is alleen mogelijk naar een Canadees filiaal of zusterbedrijf van uw eigen bedrijf. Daarnaast is het visum alleen beschikbaar voor senior managers en voor personeel dat valt in de categorie specialized and proprietary knowledge workers. Dit is vaak niet zo ingewikkeld als men denkt maar u moet wel de weg kennen. Wij kunnen voor het juiste visum zorgen en alles voor u en uw personeel regelen.

Mocht u vrijblijvend meer willen weten over wat wij voor uw bedrijf en personeel kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Photo of Paul Hiltemann

Paul Hiltemann

Paul Hiltemann is een van de meest ervaren emigratieconsulenten van Nederland. Hij heeft jarenlang gewerkt als immigration officer op de Canadese Ambassade in Den Haag en heeft daarna in 1997 Emigratie Adviesbureau Hiltemann (EAH) opgericht om particulieren en bedrijven te begeleiden bij visumaanvragen, niet alleen voor Canada, maar ook voor Australiƫ en Nieuw-Zeeland. EAH werkt nauw samen met een netwerk van licensed consultants en advocaten die erkend worden door de immigratieoverheden van die landen waardoor hij ook hulp kan bieden met het regelen van visa voor vele andere landen, waaronder de Verenigde Staten, China en Taiwan.