Working Holiday

Working Holiday

Working Holiday Program Canada-Netherlands
Het Working Holiday programma van Canada staat open voor jongeren van 18 t/m 30 jaar. Dit is de ideale manier om een visum te krijgen om stage te lopen of tijdelijk te werken in Canada, maar ook zeer geschikt voor jongeren die gewoon op vakantie willen met de mogelijkheid om legaal te werken als en wanneer zij dat willen.

Het Working Holiday Program Canada-Netherlands gaat aan het begin van ieder jaar open en is gebonden aan een quotum waarbij op=op. Het is daarom belangrijk om er op tijd bij te zijn en precies te weten waar, wanneer en hoe u de aanvraag in moet dienen. Wij verzorgen de aanvraag voor u van begin tot einde en bieden als enige in Nederland deze dienst met een ‘niet goed geld terug’-garantie: als het Working Holiday visum niet wordt toegekend, krijgt u uw geld terug (m.u.v. de leges die betaald moeten worden aan de Canadese overheid). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Stagaires die al een werkgever hebben gevonden in Canada kunnen eventueel ook gebruik maken van de Canada-Netherlands Young Professionals Program. Als u meer wilt weten over deze mogelijkheid, neem dan contact met ons op.

Photo of Paul Hiltemann

Paul Hiltemann

Paul Hiltemann is een van de meest ervaren emigratieconsulenten van Nederland. Hij heeft jarenlang gewerkt als immigration officer op de Canadese Ambassade in Den Haag en heeft daarna in 1997 Emigratie Adviesbureau Hiltemann (EAH) opgericht om particulieren en bedrijven te begeleiden bij visumaanvragen, niet alleen voor Canada, maar ook voor Australië en Nieuw-Zeeland. EAH werkt nauw samen met een netwerk van licensed consultants en advocaten die erkend worden door de immigratieoverheden van die landen waardoor hij ook hulp kan bieden met het regelen van visa voor vele andere landen, waaronder de Verenigde Staten, China en Taiwan.